Ingredienser

150 g romtemperert Bremykt 

150 g sukker

1 stort egg

1 ts vaniljeessens

1 dl kulturmelk

1 ts bakepulver 

¼ ts salt

130 g hvetemel

125 g friske bjørnebær (evt. 150 g frosne) 

Ca. 12 muffinsformer  

Melkesjokoladefrosting:

140 g Bremykt Original, litt romtemperert

350 g melis

200 g kremost, naturell

150 g melkesjokolade, smeltes over vannbad

Pynt:

Litt revet sjokolade

Fremgangsmåte

Har du lyst på noe skikkelig godt, anbefaler vi cupcakes, små kaker i porsjonsform med nydelig frosting.

(Ca.12 stk)

Sett stekeovnen på 160 °C.

Cupcakes:

Pisk smør og sukker til det er luftig og hvitt. Tilsett egg og pisk sammen.Tilsett vanilje og kulturmelk. Pisk raskt sammen. Bland sammen de tørre ingrediensene og vend inn i røra, sammen med bjørnebær.  Fyll muffinsformene ¾ opp, stek på midterste rille ca. 25-30 minutter til de er gylne og gjennomstekt. Avkjøl på rist.

Melkesjokoladefrosting:

Pisk smør sammen med kremost, melis og vanilje til en luftig krem.

Tilsett lun melkesjokolade og pisk videre til du har en luftig krem som er fin å sprøyte. Fyll i en sprøytepose med stor stjernetyll. Hold posen ca. 5 cm over cupcakene, la frostingen dette ned ytterst på kaka, drei rundt og avslutt i midten. Pynt med litt revet sjokolade. 

Tips:

Aller best resultat får du hvis du bruker muffinsbrett under steking. Sett muffinsformene i før du har i røre.