Ingredienser

(gir 14 store muffins)

150 g romtemperert Bremykt
220 g sukker
3 store egg
3 dl Crème Fraîche Original
1 ½ dl lettmelk
420 g hvetemel
½ ts salt
3 ts vaniljesukker
3 ts bakepulver
1 ts natron
1 ts (strøken) malt muskat
250 g friske eller frosne blåbær

Store muffinsformer

Fremgangsmåte

Muffins er alltid populært og spesielt blåbærmuffins. Enten du bruker ferske eller frosne bær, så blir det alltid saftig og friskt.

Forvarm ovnen til 180 °C. Pisk smør og sukker lett og luftigt. Tilsett et og ett egg, pisk mellom hvergang, visp inn Crème Fraîche og melk. Bland de tørre ingrediensene og bland inn i de våte. Bland godt sammen. Vend forsiktig inn blåbær. Fyll muffinsformene nesten opp til kanten og stek de på midterste rille 20-25 minutter. Avkjøl på rist.

Tips: 
Bruk et stekebrett for muffins, så ikke muffinsene flyter ut.