Ingredienser

(Ca. 20 små biter)

150 g Bremykt Original 
170 g melkesjokolade 
150 g sukker 
75 g brunt sukker 
2 store egg 
1 ts vaniljekstrakt  
90 g hvetemel 
1 ss kakao  
Litt Bremykt til smøring av form   

Melisdryss 
Friske bringebær

Fremgangsmåte

Melkesjokoladebrownies er enkelt å få til og en klar favoritt hos mange. Del opp i små firkanter og server gjerne med friske bringebær og et glass kald melk.

Forvarm ovnen til 170 grader.

Smelt Bremykt og sjokolade over vannbad på svak varme. Ta vekk fra varmen og pisk inn sukker, egg og vaniljeekstrakt.

Vend inn mel og kakao med en slikkepott.

Fordel røra i en smurt brødform (ca. 1 ½ l). Stek på midterste rille 20-25 minutter, til overflaten har stivnet. Test med en kakepinne, det skal sitte igjen noen få kakesmuler på pinnen.

Avkjøl godt før du skjærer kaka i små firkanter. Dryss over litt melis og server gjerne med friske bringebær.

Tips:
Melkesjokolade kan erstattes med lys eller mørk kokesjokolade.