Ingredienser

(Ca. 12 porsjoner)

Cappuchinokake: 
130 g Bremykt Original, romtemperert 
2 ss espresso instant pulver 
1 ss kakao 
3 dl Crème Fraîche 
230 g sukker 
3 store egg 
230 g hvetemel 
1 ts bakepulver 
1 ts natron 

Sjokoladeostekrem: 
pk (160 g) Philadelphia med sjokoladesmak  
pk (200 g) Philadelphia naturell 
ts espresso instant pulver 
Ca. 50 g melis

Litt Bremykt til smøring av springform 

Kakaodryss til pynt

Fremgangsmåte

Lag en deilig kaffekake til kaffekosen og server til noen du er glad i.

Forvarm stekeovnen til 180 °C

Cappuchinokake 
Ha alle ingrediensene i en miksebolle, pisk godt sammen og ha røra i en smurt springform (ca. 24 cm).  

Stek på midterste rille ca. 50-60 minutter. Test gjerne med en kakepinne, det skal ikke sitte igjen deig.  Avkjøl kaka på rist.  

Sjokoladeostekrem: 
Pisk sammen alle ingrediensene til en luftig krem, fordel over kaka og sikt over litt kakao.  

Tips:  
Kaka kan fint lages både en og to dager før servering.