Ingredienser

(ca. 20 porsjoner)

250 g Bremykt Original, smeltet og litt avkjølt
4 egg
400 g sukker 
350 g hvetemel
3 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
3 ss kakao
1 beger rømme (gjerne seterrømme)

Glasur:
150 g Bremykt Original
1 dl kremfløte
140 g melis
200 g firkløversjokolade

Forvarm stekeovnen til 180 ˚C, over og undervarme. 
Langpanne (Ca. 35 x 25 cm), kledd med bakepapir.

Fremgangsmåte

Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Bland Bremykt inn i eggedosisen, bland de tørre ingrediensene, sikt over og bland vekselsvis med rømme.

Hell røra i langpanna og stek på midterste rille ca. 30-35 minutter. Sjekk med en kakepinne om kaka er ferdig stekt, det skal ikke sitte igjen deig. Avkjøl.

Glasur:
Smelt Bremykt i en liten kjele, tilsett fløte og melis. Kok opp, rør godt og ta kjelen vekk fra varmen. Rør inn sjokoladen, avkjøl litt før den helles over kaka.

Tips:
Stikk gjerne små hull i sjokoladekaken med en trepinne slik at glasuren trekker godt inn.