Ingredienser

(4 porsjoner) (ca. 600 g) laksefilet 

Limesmør: 
8 ss Bremykt Original, romtemperert
1 lime, skallet av
1 lime, saften av
2 ss finhakket bladpersille
Litt salt og pepper

Grønnsaker: 
1 gul eller grønn squash, i tynne halve skiver
2 gule paprika, i tynne strimler
6 reddik, delt i to
Litt salt og pepper

Aluminiumsfolie

Basilikum og gressløk

Fremgangsmåte

Laks har kort tilberedningstid og smaker nydelig på grillen sammen med grønnsaker og et friskt limesmør.

Bland sammen ingrediensene til limesmøret, smak til med salt og pepper.

Riv 8 like store firkantete flak fra aluminiumsfolie. Legg to og to på hverandre. Smør litt limesmør i midten av folien, legg på grønnsaker og laks. Dryss over litt salt og pepper. Fordel resten av smøret på toppen av laksen, gjerne med litt frisk gressløk og basilikum. Klem folien godt sammen og legg det på grillen ved sterk varme. Grill til laksen så vidt er gjennomstekt.

Server med god rømmedressing og gjerne litt ris, pasta eller potet. 

Tips:
Varier gjerne med grønnsaker som for eksempel vårløk, fennikel, asparges, sjampinjong og spinat. Foliepakkene kan lages i god tid før grilling og settes kjølig.