Ingredienser

(4 porsjoner)

4 maiskolber
Litt salt og pepper

Koriandersmør:
150 g Bremykt Original, romtemperert
1 ss presset lime
1 ts finrevet skall fra lime
2 ss finhakket frisk koriander
½ ts kvernet sort pepper

100 g marinert fetaost

Fremgangsmåte

Grillet mais står høyt i kurs hos de aller fleste og er skikkelig diggemat. Her er en litt ny variant med koriandersmør og fetaost, som kanskje blir årets «må ha» på grillen. 

Fremgangsmåte:
Bland sammen smør, limesaft, limeskall, koriander og pepper.

Grill maiskolbene hele eller delt i mindre stykker, på middels sterk varme til de er gylne. Snu på dem av og til. Dryss over salt og pepper.

Ta vekk fra varmen, sett inn små grillspyd, ha over smør og fetaost i mindre biter. 

Tips:
Erstatt gjerne lime med sitron og koriander med persille dersom du ønsker et mildere smør.