Ingredienser

(ca. 12 stk.)

Gulrotkakevafler:
2 dl Bremykt Flytende, (evt. Bremykt Original eller Bremykt Mykere)
5 egg
2 dl sukker
2 dl matfløte
2 dl melk
Ca. 5 ½ dl hvetemel
2 ts bakepulver
1 ts kanel
1 klype salt
3 gulrøtter, finrevet 

Til servering:
Yoplait Double 0% Vaniljeyoghurt
Ristede hasselnøtter
Friske bringebær

Fremgangsmåte

Visp sammen egg og sukker, tilsett matfløte og melk. Bland de tørre ingrediensene og sikt over (hold av litt av melet for justering av røra), visp godt sammen til en glatt røre. Ha i Bremykt og gulrot og bland godt sammen. La røra svelle ca. 20 minutter. Dersom den er for tykk spe med litt melk, eller tilsett ev. litt hvetemel dersom den er for tynn. Stek vafler og server med yoghurt, hakkede hasselnøtter og bringebær.

Tips:
Server gjerne vaflene med ostekrem, á la den som brukes på gulrotkake. Her er en enkel oppskrift:

Ostekrem (stor porsjon):
200 g Bremykt Original eller Bremykt Mykere
200 g kremost
200 g melis
1 ts vaniljesukker

Pisk sammen ingrediensene i en kjøkkenmaskin eller med en håndmikser til en glatt krem.