Ingredienser

(ca. 12 stk. eller 9 store)

500 g hvetemel 
3 dl vann 
1/2 ts salt 
1 ss sukker 
20 g gjær 
1 egg 
50 g Bremykt Flytende 
egg til pensling 
sesamfrø til toppen om ønskelig 

Fremgangsmåte

Elt alt, foruten Bremykt Flytende, i ca. 10 minutter. Tilsett deretter Bremykt Flytende og elt i 10 minutter til. La deigen heve i 1 time. Del deigen i ønsket mengde hamburgerbrød, trill dem og legg dem utover et bakepapirkledd stekebrett. 

Tips for å få flate hamburgerbrød: Pensle med Bremykt Flytende, legg et bakeark over og legg deretter et stekebrett oppå der igjen. La heve i 1 time. Ta av stekebrett og bakeark, pensle med ev. egg og strø over sesamfrø.

Stekes midt i ovnen på 200 grader i ca. 20 minutter.

Oppskrift og bilde er levert av Tove Holter