Ingredienser

(8-10 porsjoner)

Mandelbunn:
200 g Bremykt Original, litt romtemperert (ev. Bremykt Mykere)
300 g mandelmasse
3 store egg (romtemperert)
50 g mandelmel
1 ts vaniljesukker

Marshmallowkrem:
2 ½ dl kremfløte
1 ½ ss sukker
1 ts vaniljesukker
2 dl marshmallow, i litt små terninger

Pynt:
Moreller
Revet sjokolade

Forvarm stekeovnen til 175 ˚C, over og undervarme. Smør en terteform (med avtagbar kant) eller ev. en springform på 24 cm.

Fremgangsmåte

Dette er en enkel sommerkake med en bunn med masse smør og masse bær på toppen. Så godt, så enkelt!

Mandelbunn:
Riv mandelmassen grovt og ha det i en miksebolle. Ha i Bremykt, pisk godt sammen til det er kremet. Tilsett ett og ett egg, pisk godt mellom hver gang. Vend inn mandelmel og vaniljesukker. Fordel røra i ønsket form og stek på midterste rille ca. 20 minutter. Avkjøl.

Marshmallowkrem:
Pisk fløte, sukker og vaniljesukker til en myk luftig krem, vend inn marshmallow. 

Fordel kremen over mandelbunnen og pynt med moreller.

Tips:
Vaniljekrem blandet med pisket krem smaker også veldig godt til mandelbunnen.

Pynt gjerne med friske bær som for eksempel bringebær, jordbær eller blåbær, eller en blanding