Ingredienser

(12 litt mindre pannekaker)

Pannekaker:
3 egg
50 g sukker
1 ts vaniljesukker
100 g smeltet Bremykt
200 g hvetemel
2,5 dl lettmelk

Rabarbrasyltetøy
300 g renset rabarbra i små biter
200 g sukker
0,5 dl vann

Fremgangsmåte

Disse pannekakene kan serveres som de er eller legges oppå hverandre med fyll mellom. I denne oppskriften er annethvert lag mellom disse pannekakene med rabarbrasyltetøy og krem.

Pisk egg, sukker og vaniljesukker. Tilsett deretter mel, smeltet Bremykt og melk.

Stek pannekakene og avkjøl pannekakene før montering.

Bruk de smakene du selv ønsker mellom lagene.

Bland ingrediensene til rabarbrasyltetøyet og la det koke i 20 - 30 minutter til du får syltetøy. Mulig du må spe på med litt vann, så følg med mot slutten av koketiden.

Tips:
Å ha krem mellom lagene er fint å se på, men lite praktisk når man skal skjære i den. Server derfor gjerne krem ved siden av.

Oppskrift og bilde er levert av Tove Holter.