Ingredienser

(12 superstore kakestykker)

600 g Bremykt Mykere
600 g sukker
8 store egg
1 stor sitron, finrevet skall og saft
1 kg hvetemel
6 ts bakepulver
3 ts vaniljesukker
4 dl helmelk

Matfarge: Lilla, blå, grønn, gul, oransje, rød

Marshmallow fluff smørkrem:
450 g Bremykt Original, litt romtemperert
Ca. 450 g melis 
600 g (3 bokser) Marshmallow Fluff, vaniljesmak 

Pynt:
For eksempel Skittles, Smarties, Nonstop, smågodt eller karamellpopcorn.  

Forvarm stekeovnen til 180 ˚C, over og undervarme. Smør springformer (ca. 22 cm) med Bremykt. Stek i flere omganger etter hvor mange former du har.

Ev. trepinner

Fremgangsmåte

Er det bursdag, så er det bursdag! Her får du oppskrift på for mange den ultimate drømmebursdagkaken, nemlig en regnbuekake i 6 lag, med fluffy marshmallow smørkrem mellom lagene og rundt. Toppet med godteri kan festen starte!

Kakebunner:
Pisk Bremykt og sukker luftig. Tilsett ett og ett egg, pisk godt mellom hver gang. Ha i sitronskall og saft. Bland sammen de tørre ingrediensene, sikt over og rør inn til en jevn deig, vekselsvis med melk.

Fordel røra i 6 boller (bruk gjerne en vekt så du får lik mengde) og tilsett litt farge i hver. Bland godt sammen og ha i smurte former. Stekes på midterste rille ca. 20 minutter, sjekk med en kakepinne at bunnene er ferdig. Det skal ikke sitte igjen deig. Avkjøl litt i forma og vend bunnene over på rist.

Marsmallow fluff smørkrem:
Visp sammen Bremykt, melis og fluff til en luftig krem. Tilsett evt. litt ekstra melis dersom kremen føles løs.

Slik setter du sammen kaka. Legg 1 ss krem på et passende kakefat, legg over en bunn, smør ett tynt lag med krem utover, legg på bunn og gjenta til alle bunnene er stablet. Støtt evt. opp med trepinner dersom kaka føles ustabil. Legg krem rundt kaka, pynt etter ønske og sett kjølig frem til servering.

Tips:
For ekstra saftig kake, dynk med litt appelsinjuice eller sitronbrus mellom lagene.

Vaniljefluff kan erstattes med jordbærfluff.

Kaken smaker også godt med vanlig smørkrem.