Ingredienser

(1 stk. stor kyllingfilet med skinn)

2 ss Bremykt Flytende
Fersk hakket gressløk
Fersk hakket koriander
1/2 ts hvitløkspulver
1/4 ts hot chili
1/2 ts ingefær
litt salt

Fremgangsmåte

Bland alt sammen og smør inn kyllingen med kryddersmøret. Løsne litt på skinnet fra den ene siden, en liten lomme, og fordel kryddersmøret under skinnet. Her er det brukt krydder av hvitløk, chili og ingefær. Bruk gjerne friske urter og krydder om du heller ønsker det. La hvile i en time eller mer.

Brun kyllingen i stekepanne, når skinnet er sprøtt flytter du kyllingen over i ildfast form. Hell over Bremykt fra pannen og stek videre i ovnen på 200 grader i ca. 15 min. 

Serveres med det du måtte ønske av tilbehør. Her er den servert med salat og kokte perlepoteter, foretrukken mengde saft fra en lime og flytende Bremykt fra stekingen, for å få med de gode smakene.

Oppskrift og bilde er levert av Tove Holter