Ingredienser

(Ca. 15-20 stk)

Sjokolademuffins:  
225 g Bremykt Original, romtemperert 
100 g rørsukker 
150 g sukker 
2 store egg 
280 g hvetemel  
6 ss bakekakao  
2 ts bakepulver 
150 g rømme, romtemperert 
Ca. 1 dl lunken kaffe

Sjokoladesmørkrem: 
225 g Bremykt Original, romtemperert 
250 g melis  
200 g mørk kokesjokolade, smeltet 
Ca. 50 g bakekakao 

Litt høvlet hvit sjokolade til pynt

Fremgangsmåte

Mørke lange kvelder krever et lite lyspunkt og hva er vel bedre enn sjokolade på sjokolade?  

Sjokolademuffins: 
Forvarm stekeovnen til 180 °C. 

Sett muffinsformer (gjerne litt store) i ett muffinsbrett.  

Pisk Bremykt og sukker luftig, tilsett ett og ett egg, visp videre til massen er lys og luftig. Tilsett vekselsvis de tørre ingrediensene og rømme. Ha i varm kaffe og pisk videre til røra er glatt og fin.

Fyll muffinsformene ¾ fulle og stek de på midterste rille 15-20 minutter. Avkjøl på rist.

Sjokoladesmørkrem: 
Pisk Bremykt og melis til det er luftig. Ha i kakao, pisk litt videre og ha i smeltet sjokolade i en tynn stråle. Pisk videre til kremen er luftig.

Ha smørkremen i en sprøytepose med stjernetipp og sprøyt et fint mønster. 

Pynt gjerne med litt hvit sjokolade.

Tips: 
Muffinsene er fine å fryse (da uten krem).