Ingredienser

(Ca. 25 stk)

50 g Bremykt Original
1 ½ dl kremfløte
3 ts whisky (evt. essens)
3 ½ ss sterk kaffe
400 g mørk sjokolade, grovhakket
Litt kakao til rulling

Fremgangsmåte

Varm opp Bremykt, fløte, whisky og kaffe til kokepunktet, hell over sjokoladen og rør til en glatt og blank masse. Smak evt. til med mer whisky om du ønsker en kraftigere smak.

Ha sjokolademassen i en bolle, dekk til med plastfilm, sett kjølig minst 4 timer og aller helst natten over.

Trill små kuler, rull i kakao og sett kjølig. 

Tips:
La trøffelmassen stå litt i romtemperatur før du triller kuler.

Prøv andre smaker: 
Whisky og kaffe kan erstattes med for eksempel litt havsalt, tørket chili, appelsinskall eller tørkede bær. Tilsett 4 ss fløte hvis trøflene lages uten whisky og kaffe.