Ingredienser

(6-8 stk)

100 g Bremykt Original, smeltet

3 dl lettmelk

3 dl sammalt hvete, finmalt

6 dl hvetemel

2 ½ ts bakepulver

1 ts salt

½ ts malt sort pepper

1 fedd presset hvitløk  

2 ss finhakket timian, oregano eller rosmarin

Litt Bremykt til steking

Fremgangsmåte

Stekepannebrød er brød laget med bakepulver og som raskt stekes i panne. Altså et perfekt tilbehør til suppemiddagen eller salaten når du vil ha noe raskt og godt.

Bland sammen ingrediensene, la deigen hvile litt før du former runde litt flate brød med hendene eller evt. med kjevle. Stek de i panne på middels sterk varme, til de er gylne og gjennomstekt. Tilsett evt. litt smør under steking.  

Tips:

Lag deigen hjemme, pakk i tett plastpose og stek på panne over bål.

Dersom du ønsker et brød til søtt pålegg, kan du sløyfe sort pepper, hvitløk og urter.