Ingredienser

(4 porsjoner)

Bunn:
100 g Bremykt Original, smeltet
130 g sukkerfri frokostblanding

Fyll:
2 plater gelatin
100 g Kremost, naturell
65 g SukrinMelis
120 g rømme
1,5 dl kremfløte, pisket fløyelsmyk

Geletopp:
3 dl sukkerfri saft, blandet med vann (vi har brukt Zeroh Strawberry & Red orange)
3 plater gelatin

4 porsjonsglass (ca.3 ½ dl)

Fremgangsmåte

En sukkerfri ostekake med frokostblanding i bunn og frisk gele på toppen er raskt å blande sammen og ikke minst utrolig godt.

Bunn:
Knus frokostblanding raskt i en foodprosessor (la det være noen biter i blandingen). Tilsett Bremykt og kjør sammen noen sekunder. Fordel blandingen i bunnen av 4 glass, sett til side mens fyllet lages. 

Fyll:
Legg gelatin i kaldt vann (etter anvisning). Pisk sammen kremost, SukrinMelis og rømme. Vend inn pisket krem. Løs opp gelatinen etter anvisning, hell den i osteblandingen i en tynn stråle under omrøring. Fordel blandingen i glassene og sett til avkjøling til det er helt stivnet (dette tar ca. 2 timer).

Geletopp:
Bland saft til ønsket styrke, varm opp til kokepunktet. Legg gelatin i kaldt vann, bløtlegg etter anvisning, tilsett direkte i den varme saften. Rør rundt, avkjøl og hell forsiktig over ostekakene. Sett kjølig til geleen er helt stiv.   

Tips:
Geleen kan varieres etter hvilken saft man liker best.