Ingredienser

(Ca. 16 stk)

70 g Bremykt Original, smeltet
200 g yoghurt naturell
2 dl melk
4 egg
2 dl havregryn
3 dl hvetemel 
2 ts bakepulver
½ ts salt
200 g stekt kalkunkjøtt i små terninger 
1 dl valnøtter, grovhakket
50 g frisk bladspinat
2 dl friske tranebær
150 g bacon, i små terninger, sprøstekt

Muffinsformer

Fremgangsmåte

Sett stekeovnen på 210 °C.

Bland godt sammen smør, yoghurt, melk og egg.

Tilsett resten av ingrediensene og fyll litt store muffinsformer nesten opp til kanten.

Stek muffinsen på midterste rille, i 20-25 minutter til de er gylne og helt gjennomstekt.

Tips:
Kalkunkjøtt kan fint erstattes med grillet kylling eller salatkylling.
Bruk gjerne et muffinsbrett, så muffinsene ikke flyter ut under steking.