Ingredienser

(ca. 2 panner med pizzabunner)

Pizzabunn:
5 dl hvetemel
1 ½ ts bakepulver
Ca. 2 dl vann
1 dl Bremykt Flytende  
En klype salt

Topping:
1 beger pizzasaus
1 gul paprika, i strimler
1 grønn squash i tynne skiver
½ rødløk, i tynne båter
4 sjampinjong, delt i tynne skiver
Litt salt og pepper
2 ferske mozzarella

Til servering:
Oliven og ruccula

Fremgangsmåte

I hverdagen skal maten gjerne være enkel og ikke minst rask å lage. Her er en oppskrift på en deilig vegetarpizza med masse digg, og selvfølgelig en crispy pizzabunn med Bremykt Flytende.

Pizzabunn:
Bland sammen de tørre ingrediensene, tilsett Bremykt og vann, rør eller kna sammen til en smidig deig (deigen skal være litt løs). Kjevle ut til 2 bunner, som passer til stekepannen du bruker. Stek bunnen på svak varme til den er gyllen på undersiden, snu og gjenta.

Topping:
Stek grønnsakene raskt i panne, krydre med salt og pepper.

Smør et tynt lag med pizzasaus på bunnen, ha over mozzarella revet i mindre biter og fordel grønnsakene utover. Legg på lokk og stek på svak varme til osten har smeltet.

Server gjerne med oliven og ruccula.

Tips:
Her kan man variere topping etter hva man har i kjøleskapet og liker aller best.