Ingredienser

(8 - 10 porsjoner)

Kake:
150 g Bremykt Original, smeltet og litt avkjølt
280 g Yoplait Gresk Yoghurt, ekte vanilje
300 g sukker, ekstra finmalt
2 egg
3 ss pasjonsfruktkrem (fås kjøpt ferdig fra bakehylla)
300 g hvetemel
1 ½ ts bakepulver 

Sitronglasur:
100 g melis
1 ss presset sitron
Litt vann 

Ca. 100 g friske blåbær

Melisdryss

Litt Bremykt og hvetemel til smøring av randform

Fremgangsmåte

Forvarm stekeovnen til 160 °C.

Bland Bremykt, yoghurt, sukker, egg og pasjonsfruktkrem i en stor bolle, visp godt sammen for hånd.

Sikt over hvetemel og bakepulver, rør til deigen er helt jevn.

Ha røra i en smurt og strødd randform (evt. en brødform). Smør ut toppen til den blir jevn.

Stek på midterste rille ca. 50-60 min. Test gjerne med en kakepinne i midten av kaka mot slutten av steketiden. Er den tørr, er kaka ferdigstekt.

Avkjøl litt i forma, før kaka snus på rist.

Sitronglasur:
Bland sammen melis, sitron og vann til en litt tykk glasur, ha den over den avkjølte kaka og pynt med friske blåbær. Dryss til slutt over litt melis. 

Tips:
Slik smører og strør du en randform: Smør formen godt med et tynt lag smeltet Bremykt. Ha litt hvetemel i bunn av forma, snu rundt på forma, slik at hele blir dekket med et tynt lag med hvetemel. Snu forma opp ned, dunk av overflødig mel.